Flash Oyunlar, Oyun Hileleri, Oyun Demo İndir,Pes 2010, bedava oyunlar ,dos oyunları ,en yeni oyunlar,en güzel oyunlar,türkçe oyunlar,türk yapımı oyunlar,ea games, metin2, oyun hileleri, oyun hileleri indir, metin2 oyun hilesi indir, metin 2, metin2 muz hilesi indir, metin2 para hilesi, sims city hile indir, nfs hileleri indir, san andreas hileleri indir, metin2 multihack indir, gta hileleri indir, oyun yamaları, hile indir, yama indir, trainer indir, save dosyası indir

Egitici Kayu Oyunlari Faydalidir


Son dönemlerde küçük çocukların vazgeçemediği bir  Caillou (Kayu) adlı çizgi film kahramanı var. Dört yaşındaki bu sevimli afacan neredeyse tüm çocuklar hatta anne babalar tarafından tanınıyor ve seviliyor. 1987 yılında yazar Christine L’Heureux ve çizer Helene Desputaux’un kitaplarından televizyona uyarlanmış olan Kayu, insanlarla ilişkilerini, günlük yaşamını konu alan bir çizgi film.  Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bile “Torunlarım da Kayu izliyor” diyerek bu sevimli kahramana dikkat çekmişti

HEP AYNI KIYAFETLERİ GİYİYOR
Kayu’nun adına pek çoğumuz aşinayız. Hatta 2-7 yaşları arasında çocuğu olanlar bu karakteri ezbere biliyor. Küçük çocuklar tam bir Kayu hayranı. Onu pürdikkat seyrettikleri yetmiyormuş gibi çizgi filmdeki diğer karakterleri de ezbere biliyor. Ne zaman alışverişe çıksak mutlaka Kayu’ya ait bir oyuncak, kitap ya da kıyafet alıyoruz! Evimizde boya kalemlerinden kitaplarına, oyuncaklarından masa-sandalyesine kadar her türlü eşyası var. Kayu her zaman kırmızı yakalı bir tişört ve mavi bir şort giyiyor, sarı çorapları ve kırmızı ayakkabıları da hiç değişmiyor. Uysal, terbiyeli, insanlarla iyi geçinen Kayu, sekreterlik yapan annesi Doris, babası Boris ve başına olmadık işler açan kız kardeşi Rosie, kedisi Gilbert, büyükannesi, büyükbabası ve arkadaşlarıyla mutlu bir hayat sürüyor. Aslında Kayu çocukları eğitirken aileleri de eğitiyor. Anne babalara problemler karşısında çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini gösteriyor. Eğitici kayu  oyunları da bunu bir göstergesi. Kanada yapımı Kayu’nun saçının olmaması lösemili çocuklara moral vermek için yapıldığını düşündürse de yapımcılar “Kayu karakterinin yaşı, kitapta daha küçük ve bebeklerin saçları gür olmaz. Dizide de aslı bozulmadı ve bu yüzden yaşı büyümesine karşın karakter, televizyona saçsız olarak aktarıldı” diyor.


Çocuklar onun gibi konuşmaya başladı
KAYU çizgi filmi çocuk kanalı Yumurcak TV’de yayımlanıyor. Üç yıl önce Kayu’nun yayın hakkını alan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Meryem Akbal, çocukların seveceği çizgi filmlerin çok hareketli olması gerektiği yönünde düşüncenin Kayu ile değiştiğini anlatıyor: ”Çocuklar sakin ve sade bir hayat içinde kendilerini daha iyi ifade edebiliyor, karakterle bağ kuruyorlar. Ebeveynler çocuklarının Kayu gibi konuştuğunu fark ediyor. Pek çok farklı kurumdan, öğretmen ve pedagogdan Kayu’nun çocukların dil gelişimine katkıda bulunduğuna dair geri dönüşler alıyoruz.” Aynı zamanda kayu  oyunları da çocuklar için çok faydalı olarak değerlendiriliyor.

LİSANSLI ÜRÜNLERİ ÇOK
Her yerde Kayu’nun lisanslı battaniyelerini, oyuncaklarını, kıyafetlerini, ayakkabılarını, perdelerini, kırtasiye malzemelerini, kayu yatak odası ve kahvaltı takımları gibi pek çok ürününü görmek mümkün. Birçok tanınan marka da Kayu’nun ürünlerini satmak için sıraya girmiş durumda. Hatta Kayu ile ilgili tiyatro, alışveriş merkezlerindeki gösteriler de gündemde. Öyle ki fenomen haline gelen Kayu, Reklamverenler Derneği’nin en çok reklam verilen ekran karakteri listesinde de üst sıralarda yerini aldı. Birçok gazete karakterin ürünlerini kuponla ya da ücretsiz dağıtmaya başladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Design by Oyun Hileleri